AKTIVITETER/ KURSER

KURSER


Vill du och din hund gå kurs? klicka på länken nedan så hittar du vårat kursutbud.

 www.hundboost.se


Jag (Denice) har sedan år 2009  bedrivit hundverksamhet och är även utbildad instruktör via Flockens/ Hundstyrkan i Örebro.


 


AKTIVITETER PÅ DAGIS

 

När din hund är på dagis vistas vi oftast i skogen även om det ibland också händer att vi besöker staden. Där blir det alltid social träning för hundarna då vi väcker uppmärksamhet och många kommer fram för att prata och klappa. Speciellt då vi alltid stannar vid korvkiosken och köper korv till hundarna och kaffe till människorna.


Varje vecka tömmer vi dagis minst en gång/ vecka för att bege oss ut på utflykt.

Ofta besöker vi olika utsiktsplatser runt om i våran fantastiskt vackra komun.

Eller så njuter vi av härliga långa skogsturer, där allt ifrån vanliga promenader med eller utan fikatermos ingår, bär och svampplock, skogsagility med hundarna och/ eller godissök i skogen med mera. Lika spännande för hundarna som för oss människor. 


I skogen njuter vi människor lika mycket som hundarna som här ges möjlighet att använda hela kroppen för att ta sig fram och på så vis bygga upp en helt annan muskulatur än vad tex enbart koppelprommenader på asfalt ger.


Sommartid har vi lyxen att kunna bada med hundarna då dagis ligger endast 500 meter ifrån närmsta vatten (Ljusnan)!


Hemma på dagis har vi massor att erbjuda hundarna då våran trädgård är 1 hektar stor. Agility, godissök, lek med kompisar, ligga och mysa tillsammans inne i soffan eller ute i solen/ skuggan, eller i knä på någon dagisfröken. 


Härliga, roliga och aktiva dagar har vi alltid!

Varmt Välkomna till oss!030_redigerad-1-2
bilder samung 537
021
Tracy
bea xerox

Copyright © All Rights Reserved